ΣΧΕΤΙΚΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ"

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε ένα μέρος που κόβει την ανάσα, σε ένα μέρος άγριο και ήρεμο μαζί, σε ένα μέρος που το βουνό σμίγει με τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής. Φανταστείτε τώρα όλα αυτά να μπορείτε να τα απολαμβάνετε μαζί με το φαγητό ή το ποτό σας.

Σταματήστε να φαντάζεστε και ξεκινήστε για τον Αγαλά. Εκεί που το μονοπάτι οδηγεί στη δίπατη σπηλιά του Δαμιανού δημιουργήθηκε ένα παράδεισος χαλάρωσης και απόλαυσης με τη σφραγίδα της οικογένειας Δοξαρά που από το 1976 δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Ετσι μετά την ταβέρνα "Dennis" στη Λιθακιά, σας καλωσορίζει πλέον στο νέο της χώρο, στο παραδοσιακό χωριό του Αγαλά και το Εστιατόριο "Η σπηλιά του Δαμιανού". Εδώ, θα βιώσετε μια μοναδική εμπειρία, αφού το καταπράσινο τοπίο με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και τη θέα στη θάλασσα του Ιονίου συνδυάζονται αρμονικά με τις υπέροχες γεύσεις από πιάτα της τοπικής κουζίνας που ποικίλλουν μεταξύ κρέατος, ψαριού και χορτοφαγίας συνοδευόμενα από cocktails και ποτά που θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας σε νέα επίπεδα.

Την απόλαυση δεν αρκεί πλέον να την ανακαλύψεις... πρέπει και να την εξερευνήσεις στο εστιατόριο "Η σπηλιά του Δαμιανού"... ένας πολυχώρος για όλη την οικογένεια!

Ο Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του ΔαμιανούΟ Χώρος μας - Η Σπηλιά του Δαμιανού