ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ CAVE DAMIANOS TAVERNA

CAVE DAMIANOS

ΤΑΒΕΡΝΑ

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε ένα μέρος που κόβει την ανάσα, σε ένα μέρος άγριο και ήρεμο μαζί, σε ένα μέρος που το βουνό σμίγει με τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής. Φανταστείτε τώρα όλα αυτά να μπορείτε να τα απολαμβάνετε μαζί με το φαγητό ή το ποτό σας.

Σταματήστε να φαντάζεστε και ξεκινήστε για τον Αγαλά. Εκεί που το μονοπάτι οδηγεί στη δίπατη σπηλιά του Δαμιανού δημιουργήθηκε ένα παράδεισος χαλάρωσης και απόλαυσης με τη σφραγίδα της οικογένειας Δοξαρά που από το 1976 δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Ετσι μετά την ταβέρνα "Dennis" στη Λιθακιά, σας καλωσορίζει πλέον στο νέο της χώρο, στο παραδοσιακό χωριό του Αγαλά και στην ταβέρνα "Η σπηλιά του Δαμιανού". Εδώ, θα βιώσετε μια μοναδική εμπειρία, αφού το καταπράσινο τοπίο με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και τη θέα στη θάλασσα του Ιονίου συνδυάζονται αρμονικά με τον καφέ, το ποτό και τις υπέροχες γεύσεις από πιάτα της τοπικής κουζίνας, απογειώνοντας τις αισθήσεις σας σε νέα επίπεδα.

Την απόλαυση δεν αρκεί πλέον να την ανακαλύψεις... πρέπει και να την εξερευνήσεις.

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΑΛΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΣ

Οι γάμοι και οι εκδηλώσεις στο Cave Damianos Taverna είναι τόσο εντυπωσιακές όσο και η θέση μας στο χωριό του Αγαλά. Συγκεντρώστε τους φίλους και την οικογένειά σας στον όμορφα σχεδιασμένο και διακοσμημένο χώρο μας και γιορτάστε την όποια ιδιαίτερη στιγμή της ζωή σας με την ποιότητα που της αρμόζει.

Το εκπληκτικό φαγητό, η άψογη τοποθεσία και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση εγγυώνται μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΑ;